Вхід

Реєстрація
Головна
 
Чернівецький обласний спортивно-туристський клуб ВЕСЛО 
Меню сайту
Категорії розділу
Автобусні екскурсії [29]
Велосипедні маршрути [0]
Пішохідні маршрути [4]
Рафтинг, сплави на плотах [2]
Фестивалі, ярмарки, свята [5]
Відпочинок на природі [1]
Екстремальний відпочинок [0]
Стежками Карпат [1]
Для чернівчан [2]
Преса про Клуб [1]
Наше опитування
Коли у Вас є час на відпочинок?
Всього відповідей: 172
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 »
Запрошуємо вас здійснити екскурсійно-паломницьку поїздку до Банченського православного Свято-Вознесенського чоловічого монастиря. Православні люди приїджають сюди з усіх кінців світу. Тут навіть стіни дихають благодаттю, кожен куточок тут наповнений вірою, любов'ю, спокоєм та великою силою. У монастирі зберігаються частки Животворящого Хреста, святих мощів прп. Серафима Саровського, вмц. Варвари та багатьох інших святих. При в'їзді до монастиря височіє надбрамна дзвіниця заввишки 60 м, що дуже нагадує київську Святої Софії. На території розбитий ландшафтний парк і фонтан. У 2006 р. на території розпочалося будівни ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 818 | Додав: Sandra | Дата: 05.03.2014

Здійсніть разом з нами незабутню подорож на Закарпаття! 16-17 листопада 2013 року в м. Ужгород буде проходити фестиваль молодого вина. Що це таке? Фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле" - це свято на якому найкращі винороби запропонують вам смачні та ароматні вина, виготовлені тільки з цьогорічного врожаю. Під час свята відбудеться лотерея та розіграш фірмових бокалів, а також ви дізнаєтесь про історію та традиції виноробства у Закарпатті. В цей тур також включається: відвідування м. Мукачеве та замку "Паланок" та незабутня екскурсія-прогулянка по м. Ужгород з відвідуванням Ужгородського замку.

  У вартість туру входить:
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1198 | Додав: Sandra | Дата: 13.11.2013

6 жовтня 2013 р. у с. Буковець, Верховинського району, Івано-Франківської області, успішно стартувала екологічна акція "Писаний камінь". Організатором проведення даного заходу є громадська організація туристичного товариства "Карпатські стежки", яка вже неоднаразово ініціювала подібні екоакції у різних куточках Карпат. Проведення екологічної акції було погоджено з Буковецькою сільською радою та Верховинським лісгоспом. Посильну участь в цій справі прийняли члени спортивно-туристського клубу "Весло", для яких це питання теж є дуже болючим. Всього разом зібралося 18 волонтерів з міст: Чернівці, Снятин та Коломия. Нага ... Читати далі »
Категорія: Для чернівчан | Переглядів: 560 | Додав: Sandra | Дата: 30.10.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" запрошує вас у цікаву і незвичну подорож. Карпатський трамвай проходить єдиним в Україні екскурсійним маршрутом по вузькоколійній залізниці, прокладеним вздовж річки Мізунки у мальовничому карпатському передгір'ї. Це єдина збережена вузькоколійка, яка дійшла до нас з часів Австро-Угорської імперії. Ширина вузької колії - 760 мм, це майже вдвічі менше за традиційну європейську. До складу потягу входить локомотив, що має 12 місць для туристів, де можна поспостерігати за роботою машиніста та два вагони на різний туристичний смак: закритий вагон з комфортними сидіннями, ваг ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 2247 | Додав: Sandra | Дата: 15.10.2013

Дозвольте вас запросити до найбільшого аквапарку в Західній Україні. Він має 50-метровий басейн, 9 екстремальних гірок, дитячий басейн, басейн за течією, римську баню, джакузі, Гавайські та Тропіканські бари в самому басейні. І все це на площі майже 14 тис. кв. м. Тут можна знайти будь-що на свій смак та бажання. Аквапарк "Пляж" - це перший у Львові комплекс, який поєднує в собі розважальний, спортивний та оздоровчий відпочинок. Спортивно-туристський клуб "Весло" організовує поїздку в аквапарк, де ви зможете 6 годин розважатися на водних атракціонах, відпочити і поплавати. По приїзді у Львів на вас чекає двогодинна екскурсія, де ви зможе ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 2094 | Додав: Sandra | Дата: 15.10.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" запрошує вас здійснити незабутню подорож до м. Вінниця. Ви ближче ознайомитися з цим мальовничим містом, відвідаєте музей-садибу М.І. Пирогова, Ставку Гітлера. По закінченню екскурсійної програми на вас чекає - Фонтан "Roshen". Він збудований в руслі річки Південний Буг. Це найбільший в Україні та Європі плавучий фонтан. За оцінками експертів входить в десятку кращих і видовищних фонтанів світу. Має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 м. Його унікальність полягає в так званій "зимувальній технології", яка дозволяє опустити конструкцію під лід. Використання лазерного проектора з екраном, що складається з водно-повітряної суміші, що розд ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 976 | Додав: Sandra | Дата: 21.09.2013

  Львівщина - одна з найромантичніших та наповнених історією частин України та Європи, в якій поєдналися минулий та теперішній часи. Замки цього краю, свого часу, відігравали значущу роль в обороні краю. Ми пропонуємо вам, дводенний автобусний екскурсійний тур "Золота підкова Львівщини". В програмі туру: відвідування Олеського, Підгорецького та Золочівського замків. Переїзд у м. Львів та ночівля. Екскурсія по місту.
  Олеський замок (1327 р.) - найвідоміший замок Львівщини, видатна пам'ятка архітектури та історії XIII - XVIII ст. - могутня давньоруська фортеця. Біля замку знаходиться пристосований для ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1616 | Додав: Sandra | Дата: 21.09.2013

Унікальний ботанічний об'єкт, один з небагатьох в Україні і найбільший масив нарцису вузьколистого в Європі. Він розташовується в урочище Кіреші, в 4 км від м. Хуст, що знаходиться в центрі Закарпатської області. Поява "Долини нарцисів" пов'язана з льодовиковим періодом на Землі. В цілому і ній представлено 498 видів різних рослин, зокрема 15 видів квітів, які занесені в Червону Книгу, 16 видів орхідей. З 1992 року "Долина нарцисів" входить до міжнародної мережі біосферних заповідників ЮНЕСКО. По дорозі ми відвідуємо страусину ферму і заїдемо в с. Іза, яке по праву вважається центром лозо ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 2347 | Додав: Sandra | Дата: 17.05.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" організовує науково-пізнавальну стежку "Писаний камінь". Чи знаєте ви, що Писаний камінь - це унікальний витвір природи, який знаходиться за 5 км. від Буковецького перевалу у Верховинському районі. Має історичну цінність, тут часто бували Іван Франко, Леся Українка, Михайло Коцюбинський. Вершина гори вкрита смерековим лісом, сама скеля це величезні брили пісковику, які починаються з каменю висотою 2-3 м., і тягнуться ланцюгом (біля 80 м), виростаючи у масивні моноліти, висотою до 20 м. Під час екскурсії ми здійснимо прогулянку до святого джерела. А на зворотньому шляху заїдемо в му ... Читати далі »
Категорія: Стежками Карпат | Переглядів: 1225 | Додав: Sandra | Дата: 17.05.2013

Пропонуємо вашій увазі одноденний екскурсійний тур в Буковинські Карпати, а саме, на перевал Німчич (586 м н.р.м.). Звідси відкривається чудовий краєвид гірської долини, якою протікає річка Черемош. Неподалік від перевалу знаходяться найцікавіші пам'ятки природи Буковинських Карпат: печера Олекси Довбуша - відважного народного ватажка 30-40 років XVIII ст.; дивовижні скельні утворення Соколине око та Протяте Каміння. На зворотньому шляху ми відвідуємо з вам "Тюдівську стіну", унікальну геологічну пам'ятку. Там знаходиться пам'ятник Тарасу Шевченку та каскад водоспадів. Отож, не зволікайте! Зробіть собі свято! Подоро ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1028 | Додав: Sandra | Дата: 17.05.2013

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz