Вхід

Реєстрація
Головна
 
Чернівецький обласний спортивно-туристський клуб ВЕСЛО 
Меню сайту
Категорії розділу
Автобусні екскурсії [29]
Велосипедні маршрути [0]
Пішохідні маршрути [4]
Рафтинг, сплави на плотах [2]
Фестивалі, ярмарки, свята [5]
Відпочинок на природі [1]
Екстремальний відпочинок [0]
Стежками Карпат [1]
Для чернівчан [2]
Преса про Клуб [1]
Наше опитування
Коли у Вас є час на відпочинок?
Всього відповідей: 172
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 »
Скит Манявський - аскетичний чоловічий монастир східного обряду (український Афон або Атос), визначний осередок духовності, культури й мистецтва України. Святе місце з цілющою, за повір'ями, джерельною водою знаходиться у мальовничому карпатському міжгір'ї з оздоровлюючим мікрокліматом, первісною дикою природою. Як оригінальний експонат у Скиті залишилась надгробна плита, під якою були захоронені перші два ігумени: Йов Княгиницький та Теодозій (Феодосій). Крім того, ще є 6 давніх ікон і 5 копій з Богородчанського іконостасу, є хоругви, ризи, декілька хрестів, зразків рельєфної рі ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1545 | Додав: Lubomir | Дата: 13.05.2013

Зовсім невеличка область - а за кількістю пам'яток архітектури мало поступається великій Львівській області. Туристу варто пам'ятати: саме на Тернопільщині збереглась найбільша кількість замків, які овіяні легендами та цікавими історіями. Фортеці Тернопільської області являються "храмами мистецтва". Тернопільський замок, крім зовнішньої загрози, рятували господарів і від внутрішньої боротьби. Спортивно-туристський клуб "Весло" організовує дводенний автобусний екскурсійний тур по замках Поділля (Язловець, Бучач, Чортків, Червоноград, (Джуринський водоспад - відпочинок). Отож, зробіть собі свято! Подорожуйте разом ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1391 | Додав: Sandra | Дата: 13.05.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" оголошує відкриття водного сезону 2013. В зв'язку з цим буде проводитись сплав по річках Черемош та Прут. Тривалість маршруту - 4 дні. Даний водний маршрут І - ІІ категорії складності, діє з 1 квітня по 15 травня, коли є нормальний рівень води в Черемоші (можливі сплави на протязі сезону, але потрібно слідкувати за рівнем води). Починається маршрут від Вижницького автомобільного мосту, ця ділянка є рівнинною, але річка зберігає гірський характер на протязі всього маршруту по Черемошу. Лоції (карти) не існує, тому орієнтування на маршруті за фактом, тобто по ходу сплаву. Острови та береги вкриті верболозом, тополями й чагарник ... Читати далі »
Категорія: Рафтинг, сплави на плотах | Переглядів: 759 | Додав: Sandra | Дата: 22.04.2013

Маршрут розрахований на 2 дні і є I та II категорії складності. Це не круїз. Умови спортивно-похідні (всі члени екіпажів приймають активну участь в приготуванні їжі та збиранню дров, а також сидять на веслах). До такого активного виду відпочинку допускаються особи, яким виповнилося 16 років. Якщо ви вирішили випробувати на що ви здатні і самоствердитися, запрошую приєднатися до нашої команди. Під час сплаву буде зупинка в с. Зеленів, в якій буде проведена прогулянка-екскурсія до Зеленівського музею природи рідного краю. Ночівля в наметах та кожного вечора будуть проходити вечорниці біля ватри. 

У вартіс ... Читати далі »
Категорія: Рафтинг, сплави на плотах | Переглядів: 1068 | Додав: Sandra | Дата: 22.04.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" запрошує вас на екскурсію вихідного дня до міста Івано-Франківськ з відвідуванням аквапарку "Цунамі". В ньому знаходиться 6 басейнів та 12 гірок, а також джакузі, сауна, масажний кабінет. Один з басейнів має глибину 12,5 м і призначений для занять дайвингом. Під час екскурсії ви відвідаєте музей "Писанка" (м. Коломия). Оригінальна архітектурна споруда виконана у формі великої писанки (висота - 13 м). Сьогодні музейна колекція нараховує понад 10 тисяч творів. По приїзді у Івано-Франківськ у вас буде вільний час для того, щоб пообідати та прогулятися містом.

У вартість ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1987 | Додав: Sandra | Дата: 27.02.2013

  Цей оздоровчий маршрут є частиною великого маршруту "Зелене кільце Чернівців", який складається з двох частин: пішохідного - протяжність 16 км та пішохідно-водного - протяжністю 30 км. Тривалість 1-2 дні.
  Від підніжжя гори Цецино (539 м) стежкою піднімаємось до лісу на гостроверхий гребінь пасма, з північного та південного боків отороченого стрімкими зсувними стінками. Піднявшись на гребінь стежкою просуваємось у західному напрямку. Місцями доводиться бути обережним, оскільки гілки дерев та чагарників не зовсім зручно ростуть біля крони урвищ. З гребня стежкою прямуємо на захід, перетинаючи просіку серед м ... Читати далі »
Категорія: Пішохідні маршрути | Переглядів: 1144 | Додав: Sandra | Дата: 25.02.2013

Шановні батьки, підготуйте відпочинок своєї дитини, тоді і ви придбаєте спокій завчасно. Спілкування зі своїми однолітками за межами сім'ї і школи допоможе вашій дитині успішно адаптуватися в дорослому житті, розвиває самостійність, самоконтроль, відповідальність і комунікабельність. У вас є багато варіантів: відправити його до бабусі в село, якщо є така можливість: зібрати групу однолітків і очолити її самому, або приєднати свою дитину до збірної групи для екскурсійного тура. А можна всією сім'єю поїхати в Карпати (чудовий варіант) поєднати активний сімейний відпочинок з оздоровленням на фоні чарівності Карпат ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1854 | Додав: Sandra | Дата: 21.02.2013

Буковина запрошує на фестиваль-ярмарок фольклору та гумору "Захарецький гарчик". Підзахаричі - це село, де живуть легенди, а коломийки вмостилися на гілках персиків, це край де гори розмовляють з хмарами, це маленька Швейцарія", грушевий та черешневий рай, це Гуцульське Габрово. Місце природних дивотворів - печера О.Довбуша, урочище "Протяте каміння", "Смугарські подоспади" ... Читати далі »

Категорія: Фестивалі, ярмарки, свята | Переглядів: 1974 | Додав: Lubomir | Дата: 20.02.2013

Кожного року, 19 грудня, спортивно-туристський клуб "Весло" організовує казкову подорож до Маєтку Святого Миколая! Цей туристично-мистецький комплекс розташований у мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір, який є чи не найдивовижнішим регіоном України, з ласки Божої на окраїні села Пістинь Косвівського району на території національного природного парку "Гуцульщина". У маєтку відкрито майстер-клас дитячої іграшки, кімнату-музей новорічно-різдвяної іграшки. Саме тут відтворено, як люди з давніх давен вітали одне одного з Різдвом Христовим та Днем Святого Миколая. Іграшкові Діди Морози та Санта Клауси зайняли цілу полицю. Вони були ви ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1193 | Додав: Sandra | Дата: 10.01.2013

19 грудня 2011 року Чернівецький спортивно-туристський клуб "Весло" організував поїздку для дітей та дорослих в "Карпатський Діснейленд" (етно-мистецький центр ПП "Гуцульщина"). Казковий маєток розташований в мальовничому краї Косівского району, де сама природа надихає повірити в казку. Приїхавши туди, нас, в першу чергу зустріла - сонячна погода, свіже морозне повітря і легенький сніжок, який ніби "чарівною ковдрою" вкрив землю. Окинувши оком всю цю красу, яку для дітей влаштували, захотілось на мить з дорослого життя знову зануритись у дитинство. Святкова ялинка, концертна ... Читати далі »
Категорія: Фестивалі, ярмарки, свята | Переглядів: 1010 | Додав: Sandra | Дата: 20.12.2011

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz