Вхід

Реєстрація
Головна
 
Чернівецький обласний спортивно-туристський клуб ВЕСЛО 
Меню сайту
Категорії розділу
Автобусні екскурсії [29]
Велосипедні маршрути [0]
Пішохідні маршрути [4]
Рафтинг, сплави на плотах [2]
Фестивалі, ярмарки, свята [5]
Відпочинок на природі [1]
Екстремальний відпочинок [0]
Стежками Карпат [1]
Для чернівчан [2]
Преса про Клуб [1]
Наше опитування
Коли у Вас є час на відпочинок?
Всього відповідей: 172
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Автобусні екскурсії
« 1 2 3
Пропонуємо вашій увазі одноденний екскурсійний тур в Буковинські Карпати, а саме, на перевал Німчич (586 м н.р.м.). Звідси відкривається чудовий краєвид гірської долини, якою протікає річка Черемош. Неподалік від перевалу знаходяться найцікавіші пам'ятки природи Буковинських Карпат: печера Олекси Довбуша - відважного народного ватажка 30-40 років XVIII ст.; дивовижні скельні утворення Соколине око та Протяте Каміння. На зворотньому шляху ми відвідуємо з вам "Тюдівську стіну", унікальну геологічну пам'ятку. Там знаходиться пам'ятник Тарасу Шевченку та каскад водоспадів. Отож, не зволікайте! Зробіть собі свято! Подоро ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1028 | Додав: Sandra | Дата: 17.05.2013

Скит Манявський - аскетичний чоловічий монастир східного обряду (український Афон або Атос), визначний осередок духовності, культури й мистецтва України. Святе місце з цілющою, за повір'ями, джерельною водою знаходиться у мальовничому карпатському міжгір'ї з оздоровлюючим мікрокліматом, первісною дикою природою. Як оригінальний експонат у Скиті залишилась надгробна плита, під якою були захоронені перші два ігумени: Йов Княгиницький та Теодозій (Феодосій). Крім того, ще є 6 давніх ікон і 5 копій з Богородчанського іконостасу, є хоругви, ризи, декілька хрестів, зразків рельєфної рі ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1548 | Додав: Lubomir | Дата: 13.05.2013

Зовсім невеличка область - а за кількістю пам'яток архітектури мало поступається великій Львівській області. Туристу варто пам'ятати: саме на Тернопільщині збереглась найбільша кількість замків, які овіяні легендами та цікавими історіями. Фортеці Тернопільської області являються "храмами мистецтва". Тернопільський замок, крім зовнішньої загрози, рятували господарів і від внутрішньої боротьби. Спортивно-туристський клуб "Весло" організовує дводенний автобусний екскурсійний тур по замках Поділля (Язловець, Бучач, Чортків, Червоноград, (Джуринський водоспад - відпочинок). Отож, зробіть собі свято! Подорожуйте разом ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1392 | Додав: Sandra | Дата: 13.05.2013

Спортивно-туристський клуб "Весло" запрошує вас на екскурсію вихідного дня до міста Івано-Франківськ з відвідуванням аквапарку "Цунамі". В ньому знаходиться 6 басейнів та 12 гірок, а також джакузі, сауна, масажний кабінет. Один з басейнів має глибину 12,5 м і призначений для занять дайвингом. Під час екскурсії ви відвідаєте музей "Писанка" (м. Коломия). Оригінальна архітектурна споруда виконана у формі великої писанки (висота - 13 м). Сьогодні музейна колекція нараховує понад 10 тисяч творів. По приїзді у Івано-Франківськ у вас буде вільний час для того, щоб пообідати та прогулятися містом.

У вартість ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1998 | Додав: Sandra | Дата: 27.02.2013

Шановні батьки, підготуйте відпочинок своєї дитини, тоді і ви придбаєте спокій завчасно. Спілкування зі своїми однолітками за межами сім'ї і школи допоможе вашій дитині успішно адаптуватися в дорослому житті, розвиває самостійність, самоконтроль, відповідальність і комунікабельність. У вас є багато варіантів: відправити його до бабусі в село, якщо є така можливість: зібрати групу однолітків і очолити її самому, або приєднати свою дитину до збірної групи для екскурсійного тура. А можна всією сім'єю поїхати в Карпати (чудовий варіант) поєднати активний сімейний відпочинок з оздоровленням на фоні чарівності Карпат ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1871 | Додав: Sandra | Дата: 21.02.2013

Кожного року, 19 грудня, спортивно-туристський клуб "Весло" організовує казкову подорож до Маєтку Святого Миколая! Цей туристично-мистецький комплекс розташований у мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір, який є чи не найдивовижнішим регіоном України, з ласки Божої на окраїні села Пістинь Косвівського району на території національного природного парку "Гуцульщина". У маєтку відкрито майстер-клас дитячої іграшки, кімнату-музей новорічно-різдвяної іграшки. Саме тут відтворено, як люди з давніх давен вітали одне одного з Різдвом Христовим та Днем Святого Миколая. Іграшкові Діди Морози та Санта Клауси зайняли цілу полицю. Вони були ви ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 1200 | Додав: Sandra | Дата: 10.01.2013

Що потрібно, щоб відчути справжній Карпатський відпочинок? Потрібно, не багато..., тільки побувати на славетній Буковинській землі. Спортивно-туристський клуб "Весло" організовує та проводить гірський зимовий відпочинок з цікавою програмою та екскурсіями в: Яремче, Зелені пагорби, Перевал Німчич, Скелі Довбуша та на  мінеральні джерела. Не обійдеться і без катання на санях, лижах, сноубордах та сноутюбах. Відвідування музею "Писанка" в м. Коломия стане цікавою "родзинкою" до вашого відпочинку. В музеї зібрано ... Читати далі »
Категорія: Автобусні екскурсії | Переглядів: 814 | Додав: Sandra | Дата: 17.11.2011

1-10 11-20 21-27
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz