Вхід

Реєстрація
Головна
 
Чернівецький обласний спортивно-туристський клуб ВЕСЛО 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тихе полювання на гриби » Грибна кухня Карпат » Тушковані гриби з яблуками
Тушковані гриби з яблуками
LubomirДата: Середа, 16.02.2011, 13:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 22
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
500 г білих грибів, рижиків, лисичок чи печериць, 50-60 г масла, 1 ст. л. борошна, 2-3 кислі яблука, 150 г цибулі, півсклянки відвару, півлітра сметани, сіль, кріп.
Почищені й нарізані гриби обсмажити в маслі разом із цибулею. (Капелюшки класти цілими чи порізати на великі шматки, ніжки — на дрібні.) Посипати зверху борошном і дати зарум'янитися, потім додати грибний відвар і сметану, а також нарізані скибочками яблука та спеції. Дотушкувати все разом. Заправити зеленню.
 
Форум » Тихе полювання на гриби » Грибна кухня Карпат » Тушковані гриби з яблуками
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz