Вхід

Реєстрація
Головна
 
Чернівецький обласний спортивно-туристський клуб ВЕСЛО 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тихе полювання на гриби » Грибна кухня Карпат » Гриби в сметані з вином
Гриби в сметані з вином
LubomirДата: Середа, 16.02.2011, 13:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 22
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Кілограм грибів (найкраще — білих), 4 ст. л вершкового масла, стільки ж напівсухого білого вина, сіль, чорний перець, червоний перець, 2 склянки сметани, склянка натертого голландського сиру. Масло розтопити на сковорідці та обсмажити в ньому впродовж 5 хв. дрібно посічені гриби. Долити вино і тримати на вогні ще хвилину. Зменшити вогонь. Посолити, покласти спеції, розмішати, додати сметану, через 2-3 хвилини всипати сир. Мішати часто, доки не загусне. Подавати на хлібі, крекері, до м'яса.
 
Форум » Тихе полювання на гриби » Грибна кухня Карпат » Гриби в сметані з вином
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz