Lubomir | Дата: Середа, 16.02.2011, 13:42 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 22
Статус: Offline
| Кілограм грибів (найкраще — білих), 4 ст. л вершкового масла, стільки ж напівсухого білого вина, сіль, чорний перець, червоний перець, 2 склянки сметани, склянка натертого голландського сиру. Масло розтопити на сковорідці та обсмажити в ньому впродовж 5 хв. дрібно посічені гриби. Долити вино і тримати на вогні ще хвилину. Зменшити вогонь. Посолити, покласти спеції, розмішати, додати сметану, через 2-3 хвилини всипати сир. Мішати часто, доки не загусне. Подавати на хлібі, крекері, до м'яса.
|
|
| |