Lubomir | Дата: Середа, 16.02.2011, 13:42 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 22
Статус: Offline
| 500 г білих грибів, рижиків, лисичок чи печериць, 50-60 г масла, 1 ст. л. борошна, 2-3 кислі яблука, 150 г цибулі, півсклянки відвару, півлітра сметани, сіль, кріп. Почищені й нарізані гриби обсмажити в маслі разом із цибулею. (Капелюшки класти цілими чи порізати на великі шматки, ніжки — на дрібні.) Посипати зверху борошном і дати зарум'янитися, потім додати грибний відвар і сметану, а також нарізані скибочками яблука та спеції. Дотушкувати все разом. Заправити зеленню.
|
|
| |